Contacto Genís Guixé


Teléfon: 973 39 02 97

 

Correu electrònic:

frankfurtdelsio@hotmail.com

 

Codi Postal: 25310

 

 

Història

 

Tot va començar aquest passat setembre a l'Escola de Futbol de Tàrrega. 

 

Mentre els entrenadors i coordinadors de l'Escola perfilaven la nova Temporada 2011/2012, hi havia un nombrós grup de nens i nenes que tenien ganes de posar-la en marxa. 

 

Aquesta plantilla, l'Aleví Blau de 2na Divisió, dirigida per un servidor, Genís Guixé, no s'hauria pensat mai que durant el mes de juliol estarien competint en un Torneig de Futbol Sala de la Vila d'Agramunt, població on actualment visc i on el principal objectiu seria passar-s'ho bé i fer noves amistats per davant de tot.

 

Aquest equip ha estat competint a nivell federat, setmana rere setmana, en la Segona Divisió del Grup 7 dins la provincia de Lleida i fent una campanya de notable alt futbolísticament parlant quedant sots - campions de la mateixa Lliga. 

 

Com bé ja sabeu l'estiu, es una època de l'any on molts de nosaltres ens agrada desconectar dels esports i aprofitar per viatjar amb la nostra familia a d'altres indrets no habituals durant la resta de l'any. És per aquest motiu què m'he vist obligat a incorporar varis jugadors a la plantilla de Futbol Sala i per a que no sigui dit han estat companys seus de l'Escola de Futbol de Tàrrega de la Categoria Aleví Primera Divisió. 

Tot seguit podreu veure els components d'aquest equip:

 

A dalt (d'esquerra a dreta ): Gerard Vicens (2n entrenador), Victor Palacios (porter), david Grifell (tanca), Arnau Paulet (tanca), Lluís Doladé (pivot i Genís Guixé (entrenador). 

A baix (d'esquerra a dreta):  Alejandro Servan (pivot), Joanpau Serradell (ala esquerra), Alex Saiz (ala dreta), Adam Parra (ala esquerra), Xavier Gutièrrez